huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Uw Huishouden altijd schoon en goed georganiseerd

De dienstverleners van TUYS werken goed georganiseerd, zelfstandig en netjes en vervangen elkaar tijdens als zij eens een keertje niet kunnen.  Stofzuigen, ramen lappen, de badkamer schoonmaken en het sanitair reinigen, of eens die ene kast eens extra uitruimen en soppen. Dat alles doen we in overleg met u en volgens uw wensen.

Huishoudelijke hulp bij afwezigheid

Heeft u al een hulp dan kan TUYS uw hulp tijdens vakantie tijdelijk vervangen. Gaat u verhuizen en u wilt uw nieuwe woning schoon betrekken, of uw oude woning schoon achterlaten? TUYS helpt u daar bij.

Af en toe een schoonmaakklus

Ook voor intensievere klussen die u altijd nog wilde doen maar op een of andere manier niet toe komt, kunnen wij voor u schoon maken, zoals uw zolder, uw kelder of uw garage. Wij hebben eveneens ervaring met uw huis op orde brengen, bij terugkomst uit het ziekenhuis, waarbij er behalve het schoonmaken van uw huis ook sprake kan zijn van het verplaatsen van bijvoorbeeld uw bed, het treffen van aanpassingen in de woonkamer, de keuken, het toilet en de badkamer.  Wij regelen dit allemaal vooruit. Heeft u geen zin of lukt het allemaal niet zo als u wilt dan kan TUYS u helpen met de voorjaarsschoonmaak.

Persoonlijk, warm en intelligent.

Tuys heeft persoonlijke dienstverleners die niet alleen aandacht hebben voor uw huis, maar ook aandacht hebben voor u als mens. Uw wensen en uw situatie staan bij ons voorop.

Huishoudelijke hulp voor u, en voor uw moeder, uw vrienden en familie.

U kunt  uw moeder, uw vriendin of iemand anders die u blij wilt maken  natuurlijk ook huishoudelijke hulp cadeau geven. Wij zorgen dat u werkelijk een bijzonder cadeau kunt overhandigen.