Het liefst zou u op de plek willen blijven wonen waar alles nog bekend en  vertrouwd is met alle contacten om u heen of zo lang mogelijk samen willen blijven wonen met uw partner  in het huis waar u getrouwd bent en kinderen hebt gekregen. Maar uw situatie wordt steeds complexer voor u, waardoor thuis blijven wonen vraagt om professionele en persoonlijke begeleiding hierbij. Wij regelen en organiseren samen met u dat u zich weer veilig en vertrouwd voelt.

Begeleiding op maat

Regie over uw eigen leven.
Tuys biedt u begeleiding als het is soms lastig voor u om structuur in uw dag te brengen, of u dreigt de regie kwijt te raken rond bijvoorbeeld het koken en eten van uw maaltijden. U wilt nog graag leuke dingen blijven doen, ook al laat uw geheugen u soms in de steek, en dan is het fijn als  iemand van Tuys u hierin kan vergezellen en begeleiden . U heeft steeds vaker wat minder overzicht over wat u nog zou willen regelen en zou moeten  doen.  Tuys helpt u een planning te maken, en hieraan ook invulling te geven, als het nodig is.

Tijdelijk extra zorgzaam

Ook als u tijdelijk, en als het nodig is ook 24 uur per dag, ondersteuning wilt, bijvoorbeeld omdat u wacht op de toezegging om te kunnen gaan wonen in  een beschermde woonomgeving is Tuys er voor u. Tijdelijk extra zorgzaam zijn we ook na uw ziekenhuisopname, als ondersteuning nodig is. Zorghotel thuis, zo regelen we dat.

Als uw partner even “bij wil tanken”

Als uw partner goed voor u zorgt en om even “bij te tanken”  even op vakantie wil zijn, dan kan TUYS ervoor zorgen dat  u, in uw thuissituatie, datzelfde gemak en comfort zult blijven ervaren.

Persoonlijke palliatieve en terminale begeleiding alle uren van de dag

Als u in de laatste fase van uw leven bent gekomen en u wilt graag in u eigen omgeving sterven, dan kan TUYS u zeer deskundige en persoonlijke begeleiding bieden. Uiteraard aanvullend op uw reguliere zorg.