persoonlijke assistent

Persoonlijke assistent

We ondersteunen u bij de financieringsaanvraag voor de WMO, Jeugdwet en PGB en met uw vragen, waarin u niet weet waar u heen moet.

We zijn er voor u, als u uw vader of moeder ver weg wonen en u kunt belangrijke zaken voor uw ouders of uw kind zelf niet regelen. Dan zijn persoonlijke assistenten er om u te helpen en om invulling te geven aan wat u persoonlijk het liefst zou willen. Want wat echt belangrijk voor u is, is bij onze persoonlijke assistenten in juiste handen.

€ 79,86 (inclusief 21% btw) per uur
Minimale afname 15 minuten

maaltijdservice

Maaltijdservice

Een smakelijke gezonde maaltijd zonder boodschappen te doen of te koken. Daarvoor biedt Tuys verschillende mogelijkheden. U kunt elke dag een verse warme maaltijd krijgen of een koelverse maaltijd voor een aantal dagen.

De prijs van de maaltijden kan variëren. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Belt u even met Tuys. Wij maken een offerte voor u.

begeleiding

Begeleiding

Uw situatie, of die van uw ouders of partner is complex. Er is meer dan eenvoudige hulp nodig.  Wij regelen en organiseren samen met u dat u zich weer veilig en vertrouwd voelt.

€ 34,70 (inclusief 9% btw) per uur
Afname minimaal 1 uur

gezelschap

Gezelschap

U woont alleen maar wilt af en toe toch gezelschap. Samen een spelletje doen bijvoorbeeld, een wandeling maken of boodschappen doen op de markt. Tuys is er voor u wanneer u dat wilt. En uiteraard zorgen wij indien nodig ook voor vervoer.

€ 25,45 (inclusief 9% btw) per uur
Afname minimaal 1 uur

administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Formulieren zijn er in vele vormen en maten. Wat ze gemeen hebben is dat het een crime is om ze correct en op tijd in te vullen... Tuys helpt u daarbij. Zit u binnenkort voor zo'n situatie? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we dat alles keurig op tijd geregeld wordt.

€ 39,24 per uur (inclusief 9% btw)
Minimale afname 30 minuten

boodschappenservice

Boodschappenservice

Tuys regelt dat uw boodschappen worden bezorgd, en helpt u desgewenst ook met het opstellen van een boodschappenlijstje. Zelf winkelen met ondersteuning? Samen boodschappen doen kan ook!

€ 28,45 (inclusief 21% btw) per uur
Afname vanaf 1 uur

 

 

uitlaatservice

Gezinscoaching

U heeft een druk gezin om voor te zorgen, en niet alles loopt altijd op rolletjes daarin. Als u zich zorgen maakt om een kind dat niet lekker in z’n velletje zit, of problemen heeft op school, gepest wordt of eenzaam is, dan zijn onze gezinscoaches er voor u.

Kijk ook op: "Gezond Groeien"

Tarief op aanvraag, afhankelijk van uw vraag

tuinhulp

Tuinhulp

U heeft moeite om uw tuin bij te houden? Tuys kan voor u een tuinhulp regelen die de stoep veegt, de tuin onkruidvrij houdt en het gras maait. Heeft u groot onderhoud nodig dan regelen wij een hovenier.

€ 25,45 (inclusief 9% btw) per uur
Afname minimaal 1 uur
Exclusief tuinhulpmaterialen
Hovenier prijs op aanvraag