gezelschap

Gezelschap

Gezelschap

U wilt af en toe gezelschap, om samen een spelletje te kunnen doen bijvoorbeeld. Of om samen een wandeling te maken of boodschappen te doen op de markt. Lekker shoppen, langs bekende plekken toeren. Lekker koffie drinken op een terrasje. Er even helemaal uit zijn. Het zijn de leuke dingen waar u niet meer aan toe komt of tegenop ziet om alleen te ondernemen en graag gezellig samen met iemand anders zou willen doen.

Of wilt u graag samen baantjes zwemmen in het zwembad, naar een theatervoorstelling, een concert, een museum, Tuys is er voor u wanneer u dat wilt. En uiteraard zorgen wij indien nodig ook voor uw vervoer of boeken uw theater-of concertkaartjes.

Wij bieden u juist ook gezelschap als het iets minder “gezellig” is, waardoor u er niet graag alleen voor staat: we gaan natuurlijk met u mee naar het laatste afscheid van een goede vriend(in), als u dat wenst, of naar de rechtbank, een notaris of naar het ziekenhuis. Altijd integer en bescheiden, maar wel persoonlijk en betrokken bij u en uw situatie.

En heeft u andere wensen? Alles is bespreekbaar. We kunnen samen met u kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven.